Drie drumfanfares uit Waadhoeke gaan fuseren

Fusiespektakel

2022 loopt alweer ten einde. Een bijzonder einde dit jaar voor drie drumfanfares. Het einde van een tijdperk vol geschiedenis en mooie herinneringen, maar tegelijkertijd een nieuw begin voor een gloednieuwe vereniging. Muziekvereniging CMH-Menaldum, Concordia Sexbierum en drumfanfare en majorettes Oranje
Minnertsga fuseren vanaf 1 januari 2023 en gaan verder onder de naam, die als projectnaam begon, Drum- en Showfanfare DSG.

DSG

DSG staat voor Door Samenwerking Groot. En dat is precies wat het is. Alle krachten bundelen voor een toekomstbestendige muziekvereniging. De nieuwe vereniging bestaat uit een Drumfanfare, Jong DSG, verschillende Colorguard- en Twirlgroepen en Kinderdans met een totaal van meer dan 100 leden, variërend in de leeftijd van 5 tot 65 jaar.

Wij nodigen u van harte uit om dit fusiefeest met ons te vieren. Kom daarom op 30 december aanstaande naar de Roelengahal. Vanaf 19:00 uur zullen alle groepen van deze nieuwe vereniging zich presenteren. Color Guard en Twirl groepen laten voor de allereerste keer de show voor de winterwedstrijden zien in de vorm van een ware Try Out. Een historische avond vol verrassingen en last but not least de officiële ondertekening van de fusieakte zodat de nieuwe vereniging op 1 januari 2023 een feit is en nieuwe geschiedenis kan gaan schrijven.

Samen muziek maken en marcheren naar de toekomst! Come Together and Feel Connected:

  • Wanneer: 30 december
  • Waar: Roelengahal Menaam
  • Tijd: 19:00 – 21:00
  • Na afloop feest met DJ Quickfinger in Schatzenburg Horeca
error: Bericht Beveiligd!