Drs.Vijfje VR5 – ZVF de jong administratie VR1

Met een gehalveerd team/en zonder keepster vertrokken we op vrijdagavond naar Groningen. De eerste wedstrijd eindigde in een spannend duel met 3-3 gelijk !!! Met ditmaal 1 wissel (helaas ook niet geheel fit) begonnen we eigenlijk uitstekend aan deze wedstrijd.

Sanne wist in de 8e minuut de 0-1 te scoren. De tegenpartij werd redelijk gecontroleerd tegengehouden.Een klein verdedigingsfoutje werd gelijk afgestraft, Rianne kansloos, 1-1. Hierna golfde het spel op en neer Marre, Karin, Zoe en Sanne kregen kansen. Ook Drs. Vijfje bleef aandringen, maar Rianne keepte goed.

Het was dan ook niet raar dat we uiteindelijk met de rust 1-3 voor stonden, doelpunten van Sanne. 2e helft….keeperwissel bij ons, Miranda op doel, maar moest na 2 minuten alweer van t veld door een oude blessure, hierna ging Karin op doel,  Drs Vijfje de sterkere ploeg in de tweede helft. Wij beperkten ons tot gevaarlijke counters.

De 2-3 viel 5 minuten voor tijd….nog niets aan de hand. 2 minuten voor tijd ….counter van Marre, alleen op de keepster af, redding keepster, counter van Drs Vijfje 2 tegen 1 achterin en helaas….de 3-3. Waar we eigenlijk naar een 2-4 hadden moeten gaan kregen we nu de gelijkmaker (wel verdiend door de dames van Drs Vijfje) Wederom dus 3-3, waar we met een “gewoon team” dus 3 punten hadden kunnen pakken. Maar goed, we houden deze dames dus nog onder ons op de ranglijst.

error: Bericht Beveiligd!