Een flinke tegenslag voor FranekerActueel

Vandaag hebben wij al een bericht op onze socials geplaatst over het niet kunnen bekijken van de afbeeldingen van de afgelopen weken, helaas blijkt er meer aan de hand te zijn.

Vandaag merkte wij een fout op onze website bij het bekijken van afbeeldingen. Na contact te hebben gehad met onze hosting provider zijn zij aan het werk gegaan. Vanavond omstreeks 22.45 uur kregen wij het bericht waar wij letterlijk stil van vielen. Voor alsnog lijkt het erop dat vooral alle afbeeldingen van de maand  mei van de website zijn verdwenen, maar we komen ook berichten zonder afbeeldingen van andere jaren tegen, hierin blijkt ook heel veel van 2023 weg te zijn. Wij zijn altijd erg gretig met foto’s en dat betekend dus dat het om duizenden foto’s gaan die zijn verdwenen.

Gelukkig bewaren wij nagenoeg alle afbeeldingen op onze computers en zullen wij de berichten merendeels compleet kunnen krijgen. Het gaat wel tijd kosten en is niet vanavond al klaar. Zodra wij alles hebben bijgewerkt van de afgelopen maand zullen wij dat ook weer aan jullie melden.

Alle berichtgevingen voor mei 2024 zijn grotendeels gewoon terug te lezen en te bekijken, het jaar 2016 en 2023 blijkt op dit moment ook een probleem. De berichtgeving vanaf nu is probleemloos te bekijken. Wij gaan er alles aan doen om de berichtgevingen van de afgelopen maand weer volledig te krijgen en ook onze hosting provider gaat maandag weer aan de slag en kijken hoe dit voorkomen kan worden.

Omdat wij er altijd voor staan dat alle berichtgevingen tot aan het aller eerste geplaatste bericht terug te kijken zijn, is voor ons de grond onder onze schoenen vandaan getrokken.

Alvast bedankt voor je begrip

Team FranekerActueel