Een meditatie avond buurthuis ‘De Terp’ Franeker

Susan en Angelique organiseren een meditatie avond in buurthuis ‘De Terp’ in Franeker. Een reis in de vorm van meditatie, voor rust en ontspanning in lichaam en geest.

Ga je mee op reis naar jezelf voor rust en innerlijke kalmte? Doel van de reis is tot rust komen en spanningen los te laten. Laat je mee voeren met de trilling van de klanken, voor rust en een moment voor jezelf. De trilling wordt als ontspannend en rustgevend ervaren en tegelijk geeft het je energie. De reis duurt ongeveer een uur. Daarna drinken we een kop thee met wat lekkers erbij.

De werking van klankschalen heeft iets bijzonders. Omdat ze bij uitstek en van nature harmoniserend werken. Klankschalen zijn unieke instrumenten uit de Himalaya. De trillingen geven in de eerste plaats ontspanning, brengen rust in je lichaam en geest. Omdat het menselijk lichaam voor ongeveer 75% uit water bestaat, heeft de klanken hetzelfde effect als wanneer je een steentje in het water gooit. Door de beweging in het water wordt de kring/golf groter totdat het bij de kant terecht komt. Dit zelfde gebeurt als het ware ook in je lichaam.

  • Datum: 9 Februari
  • Plaats: buurthuis “De Terp” in Franeker
  • Tijd: 19.30 uur zaal open / 20.00 uur beginnen we met de reis
  • Info en opgave: susan-medium@live.nl / 0615335553
  • Investering: €15,- p.p.

 

 

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!