EHBO vereniging Ried levert 12 geslaagden EHBO-ers af!

Bijzonder trots is de EHBO vereniging uit Ried op haar 12 cursisten, ze hebben allemaal hun EHBO diploma gehaald. Er is hard gewerkt de afgelopen tijd onder leiding van kaderinstructeurs Fred en Adry Attema en in samenwerking met de leden van de vereniging uit Ried. De cursisten kwamen sinds oktober bijna elke woensdagavond en de afgelopen week zelfs nog een extra avond in het oude dorpshuis ‘de Rede’ in Ried bijeen, ze leerden niet alleen EHBO voor volwassenen maar ook Kinder-EHBO. Zij hebben geleerd hoe te reanimeren bij zowel volwassenen als ook bij baby’s en kinderen.

Na de spannende examen-avond waarbij we gebruik konden maken van de school ‘de Oanset’ in het dorp bleken ondanks dat er hier en daar twijfels waren over het gedane examen, iedereen geslaagd. Daarbij werd ook nog eens vermeld dat het kennisniveau van de cursisten hoog lag.

Hiermee kan de EHBO vereniging Ried terug zien op een geslaagde cursus en zijn ze blij dat het ledental van de vereniging, die al sinds halverwege de vorige eeuw bestaat, weer is toegenomen met enthousiaste leden.

Langs deze weg nogmaals iedereen van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat namen de EHBO vereniging Ried e.o.

op de bijgevoegde foto de geslaagden (Petra Kooistra ontbreekt)

20161203_111450-jpg-ehbo

error: Bericht Beveiligd!