Elfstedentocht zwemclinic

Nationale topzwemmers van het Orca Talententeam uit Leeuwarden willen het zwemmen in Friesland promoten. Daarom gaan ze in de zeven steden van de Elfstedentocht met een zwembad,  zwemclincs geven. De zwembaden zijn enthousiast en verlenen graag hun medewerking. Deze gemotiveerde topzwemmers zijn dagelijks aan het trainen om doelen te behalen op nationaal en internationaal niveau. Door middel van de Elfstedenclinics willen zij geïnteresseerde zwemmers op een leuke manier basistechnieken van het zwemmen aanleren. Iedereen met een zwemdiploma kan zich aanmelden.

De clinics worden zondags georganiseerd in alle zwembaden die op de route van de Elfstedentocht liggen. Dat zijn: Sneek (6 maart, zwembad It Rak), Workum (20 maart, zwembad De Rolpeal), Bolsward (27 maart, zwembad Vitaloo), Harlingen (3 april, zwembad ’t Derde Haad), Franeker (17 april, zwembad Bloemketerp), Dokkum (8 mei, Tolhuisbad) en Leeuwarden (15 mei zwembad Kalverdijkje). Bij elke clinic krijg je andere nieuwe handige tips en tricks van de toptalenten uit het ORT.

Lijkt het je leuk om hier aan mee te doen? Voor maar vijf euro kan je je al aanmelden voor een clinic bij jou in de buurt. Voor 20 euro mag je de hele Elfstedentocht mee en krijg je als je 7x  mee hebt meegedaan een leuke herinnering aan deze 11-steden clinics tocht. Aanmelden kan via ortclinics@gmail.com (naam en leeftijd doorgeven), maar je kunt ook kijken op http://www.zvorca.nl/ voor meer informatie.

clinic persfoto_clinic_elfsteden1

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!