Esben Poelstra wint Bremen Open en Ferron Poelstra pakt zilver.

In de Sporttoren van de Universiteit Bremen werd weer de Bremen Open judo gehouden en georganiseerd door TV Eiche Horn.

Esben Poelstra won zijn 1e partij met armklem. In zijn 2e partij maakte hij een waza-ari achterstand goed en won hij met ippon voor een schitterende offerworp. De halve finale werd gewonnen op straf.  In de finale tegen Tyron Dassow won hij ook op straf. Goud voor Esben -40 kg.

Ferron Poelstra wint zijn eerste partij met een fantastische heupworp. Daarna verliest bij van de latere kampioen. Door zijn derde partij met houdgreep te winnen pakt hij een verdiende zilveren medaille in de klasse -23 kg. Prima prestatie van deze 8-jarige judoka.

Lisenka verliest de 1e Mvan de latere kampioene. In de herkansingen weet ze 2x met ippon te winnen. Helaas verliest ze daarna en eindigt uiteindelijk na een goed toernooi als 7e.

Op het judo toernooi in Almere wist Kevin Swiers het goud te pakken in de klasse +66 kg. Hij won 5 partijen met ippon. Klasse gedaan.