Familiemusical Brandweerman Sam Live in de Koornbeurs

Familiemusical Brandweerman Sam Live!

Brandweerman Sam redt het Circus

Op zaterdag 11 maart beleeft Kinderheld Brandweerman Sam in Theater de Koornbeurs in Franeker een nieuw avontuur. Sam bekend van RTL Telekids, beleeft samen met zijn vrienden en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter weer een spannend avontuur. Dit keer komt het Circus naar Piekepolder. Deze musical, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin.

Het verhaal

De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Kom verkleed

Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet.

Deze vrolijke familiemusical is een productie van Van Hoorne Entertainment. 

Zaterdag 11 maart, aanvang 14.00 uur. Noord 2, Franeker. Kaartprijs vanaf € 15.00 Reserveringen: www.theaterdekoornbeurs.nl of telefonisch (0517) 39 63 63 Exclusief reserveringskosten. Kijk voor meer informatie op www.vanhoorne.com/brandweermansam 

error: Bericht Beveiligd!