Federatie klaar voor kaatsweekend

Franeker – De Federatie Franekeradeel is ook dit jaar weer klaar voor de traditionele kaatsweekend. Dit jaar zal die gehouden worden in Ried bij de kaatsvreneging V.v.V. Klaas Mug op zaterdag 23 en zondag 24 juli. Dit jaar is dat alweer voor de 88 e keer en het beloofd weer een mooi weekend te worden. “Van oudsher is dit een spektakel waar gevochten wordt om het kampioenschap van Franekeradeel. Als je de Franekeradeel partij hebt gewonnen tel je mee.

Alle dorpen proberen uit te komen in alle categorieën en lopen echt uit om hun helden aan te moedigen.

Programma:

Zaterdag – Zijn de jeugd dagen – in alle cat.wordt gestreden om de wisselbekers vernoemd naar personen welke voor het jeugd kaatsen in Franekeradeel iets hebben betekend.

 

Zondag – Om 9.00 uur is een receptie voorafgaand aan de wedstrijd waarin o.a.de wissel prijzen worden ingeleverd met een passend woordje.

Om 10 uur is de aanvang van de wedstrijd waarin zowel door dames als heren A en B en 40 + wordt gestreden om de (wissel)prijzen.

Radio Eenhoorn zal er allebei de dagen live verslag van doen. Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.federatiefranekeradeel.nl

error: Bericht Beveiligd!