Feestelijke ouderavond o.b.s. de Oanset groot succes

Eens in de twee jaar houdt o.b.s. de Oanset een feestelijke ouderavond. Een avond waarop alle kinderen een optreden verzorgen. Dit jaar werd de avond gehouden in de feesttent van Ried, die tot de nok toe gevuld was met publiek.

Voor deze avond stonden er 3 optredens op het programma. Te weten; de Olympische spelen (groep 1 t/m 4), de grote t.v. show (groep 5/6) en de musical Switch (groep 7/8).

Als eerste waren de kinderen van groep 1 t/m 4 aan de beurt. Zij hielden de Olympische Spelen. Na de openingsceremonie Het eerste onderdeel wat op het programma stond was het roeien en wel de 2 zonder stuurman. Deze roeiwedstrijd werd niet een strijd tegen elkaar, maar tegen een haai. Gelukkig kwam alles goed. Naast het roeien, was er de wielerwedstrijd, waarbij de finish op het vals plat lag. Nadat de turnsters hun oefeningen hadden gedaan, de hordelopers de series van de 110 meter hadden gelopen en de ruiters de kuur op muziek hadden gelopen, werd er afgesloten met schoonzwemmen waarbij de prachtigste bewegingen werden gemaakt.

De TV show van groep 5/6 had alles in zich wat je momenteel op de TV kunt zien. Het begon met een spannende actie film waarbij Mummies de wereld probeerden te veroveren. Toen het heel spannende werd, werd er gelukkig gezapt naar een anders kanaal en vielen we zomaar in Nyntje haar verjaardag. Dit was een stuk aangenamer om te zien voor de kinderen. Maar zoals altijd, als vader binnenkomt dan bepaalt hij wat er gekeken wordt. Dit was eerst het weer. Er werd langs een mooie dans gedaan en ook studio sport passeerde de revue. Na een aantal spectaculaire proefjes werd de show afgesloten met een stukje soundmixshow, waarbij Douwe Bob werd geïmiteerd.

Na een pauze van circa 20 minuten was het de beurt aan groep 7/8. Zij voerden de musical Switch op. Een musical waarin een wanhopige Pizza bakker en Patat bakker proberen hun zaak te redden door een reclame bureau in te huren. Ondertussen kwamen er boeven op bezoek die bij de pizzabakker een heel aantal diamanten achter lieten en bij de patatbakker een patatzak vol geld. Dit alles leidde tot hachelijke momenten, maar gelukkig kwam alles op z’n pootjes terecht.

De kinderen hebben deze avond laten zien dat ze naast het vergaren van kennis en het eigen maken van kennis ook zeer zeker talent hebben om op het podium uit de voeten te  kunnen.

Met de hulp van de Ouderraad, de merke commissie en veel vrijwilligers, werd het een onvergetelijke avond en verheugen wij ons alweer op over 2 jaar!

DSC_0121 DSC_0190 DSC_0217

error: Bericht Beveiligd!