Forumdiscussie en topscheidsrechter Björn Kuipers in Koornbeurs

Welke kansen kan een krimpregio u bieden om zakelijk succes te oogsten? Om deze centrale vraag draait het zakelijk symposium dat tijdens de 63e editie van de Agrarische Dagen zal plaatsvinden op vrijdag 16 september 2016 in de Koornbeurs.  Het comité van de Agrarische Dagen organiseert dit bijzondere symposium samen met de gemeente Franekeradeel, Provincie Fryslân,  Ondernemersvereniging Handel & Nijverheid, Stichting Bedrijvencentrum Westergo en Commerciële Club Noordwest-Friesland.
De middag zal worden afgetrapt door Sander de Rouwe, gedeputeerde van Provincie Fryslân.

Onder anderen burgemeester van Menaldumadiel Tom van Mourik en wethouder van de gemeente Franekeradeel Caroline de Pee zullen vervolgens tijdens een forumdiscussie hun licht schijnen over de thema’s ‘innovatie’, ‘agrarisch’ en ‘toerisme/recreatie’. In deze discussie zal ook het ambitieuze project Franeker Waddenpoort onderwerp van gesprek zijn. De discussie zal geleid worden door de van Omrop Fryslân bekende presentator Roelof Lousma.

Björn Kuipers, topscheidsrechter én supermarkteigenaar, neemt het stokje van hen over met een lezing waarin voetbal en ondernemen de boventoon voeren. Tijdens de afsluitende borrel kunt u persoonlijk kennismaken met de sprekers, informeel netwerken met collega-ondernemers en zodoende nog meer ideeën opdoen.

Programma

13.00 uur        Inloop

13.30 uur        Start

13.40 uur        Welkomstwoord (gedeputeerde Sander de Rouwe)

14.00 uur        Forumdiscussie

15.00 uur        Pauze

15.30 uur        Spreker: topscheidsrechter Björn Kuipers

16.30 uur        Borrel

17.30 uur        Einde en uiteraard de mogelijkheid om te genieten van de vele activiteiten die nog in de stad (straattheater) en het park (Franeker Culinair) plaatsvinden.

Bent u erbij?

Geef u van tevoren op en laat u inspireren  tijdens het symposium op de Agrarische Dagen! U kunt zich aanmelden via e-mail op secretariaat@agrarischedagen.nl. Wacht daar niet te lang mee: vol is vol.

We zien u graag op vrijdag 16 september in De Koornbeurs!

error: Bericht Beveiligd!