Fotowedstrijd in volle gang, doe jij al mee? Win een camera!

Mooie prijzen te winnen bij fotowedstrijd van Foto Hommema en FranekerActueel.nl!

Fotowedstrijd van start

In samenwerking met FranekerActueel.nl organiseert Foto Hommema ook dit jaar weer een vakantiefotowedstrijd. Dit jaar pakken wij flink uit met een grootse fotowedstrijd waarbij u iedere week kans maakt op prijzen met een totaalwaarde van meer dan €1.000.

Het thema van deze fotowedstrijd luidt als volgt: “Lekker genieten”. Iedereen kan meedoen! Of u nu aan de andere kant van de wereld zit of lekker op Nederlandse bodem blijft voor het vieren van uw vakantie, zolang u maar een sfeervolle foto van u en uw vakantiebestemming opstuurt.

Deze fotowedstrijd loopt vanaf 24 juli t/m 3 september 2017. Gedurende deze periode kunt u iedere week maximaal 3 foto’s insturen. Iedere week wordt de beste foto uitgekozen en wordt er een weekwinnaar uitgeroepen. De weekwinnaar wint een 30x45cm afdruk van zijn of haar foto en komt in aanmerking voor de hoofdprijs.

Foto’s kunnen worden ingezonden naar fotowedstrijd@hommema.nl. Weekwinnaars worden bekend gemaakt door FranekerActueel.nl op www.franekeractueel.nl en via de Facebookpagina van Foto Hommema. Wij nemen persoonlijk contact op met iedere weekwinnaar om een afspraak te maken voor de prijsuitreiking.

Na 3 september wordt er een top 3 van alle foto’s van de weekwinnaars samengesteld door de jury, bestaande uit professionele fotografen. Iedere deelnemer die in de top 3 terecht komt gaat naar huis met een mooie prijs.

  • De eerste prijs is een Canon SX60 HS t.w.v. €400,-
  • De tweede prijs is een fotocursuspakket t.w.v. €195,-
  • De derde prijs is een grootformaat canvasafdruk 70X100cm t.w.v. €99,-

Wij zijn benieuwd naar uw foto’s en hebben er ontzettend veel zin in! Heel veel succes!

error: Bericht Beveiligd!