Fotowedstrijd week 1: Ruth de Jong wint, al 60 inzendingen

Hierbij de winnaar van week 1  Een fantastisch leuke foto afgelopen week gemaakt in het Dolfinarium.Het was voor deze kinderen echt even lekker genieten (het thema van onze wedstrijd) Deze winnende foto is gemaakt door Ruth de Jong uit Franeker. Wij hebben de winnaar al op de hoogte gesteld. Na de zomerperiode gaan we natuurlijk alle weekwinnaars huldigen en tijdens deze bijeenkomst wordt de Hoofdprijs bekend gemaakt.
Onze wedstrijd krijgt een steeds grotere bekendheid! We krijgen regelmatig reactie als wij doen ook mee hoor! De wedstrijd gaat direct goed van start in de eerste week hebben we al ruim 60 inzendingen mogen ontvangen.
Hier in het kort nog even de spelregels en natuurlijk iedereen mag en kan meedoen! Dit is een fotowedstrijd voor ons allemaal dus niet alleen voor degene met de grote camera’s.
De Wedstrijd: 
In samenwerking met FranekerActueel.nl organiseert Foto Hommema ook dit jaar weer een vakantiefotowedstrijd. Dit jaar pakken wij flink uit met een grootse fotowedstrijd waarbij u iedere week kans maakt op prijzen met een totaalwaarde van meer dan €1.000.

Het thema van deze fotowedstrijd luidt als volgt: “Lekker genieten”. Iedereen kan meedoen! Of u nu aan de andere kant van de wereld zit of lekker op Nederlandse bodem blijft voor het vieren van uw vakantie, zolang u maar een sfeervolle foto van u en uw vakantiebestemming opstuurt.

Deze fotowedstrijd loopt vanaf 24 juli t/m 3 september 2017. Gedurende deze periode kunt u iedere week maximaal 3 foto’s insturen. Iedere week wordt de beste foto uitgekozen en wordt er een weekwinnaar uitgeroepen. De weekwinnaar wint een 30x40cm afdruk van zijn of haar foto en komt in aanmerking voor de hoofdprijs.