Franeker genomineerd voor coach van het jaar bij judo bond

Op zaterdag 26 maart vindt de vierde editie van de Nationale Budodag plaats en ook dit jaar wordt de Coach van het Jaar 2015 tijdens het budospektakel bekend gemaakt. Tot en met zondag 13 maart was het mogelijk je coach te nomineren. De uit Franeker komende judo coach John Poelstra is één van de genomineerden. 

John Poelstra
“John is altijd enthousiast, motiverend en enorm actief. Hij is bezig met wedstrijd judoka’s maar ook de recreatie judoka komt bij John aan bod. Hij neemt de tijd om naar ouders te luisteren maar laat de les hier niet onder leiden. Daarnaast gaat hij heel leuk met alle kinderen om en haalt eigenlijk altijd het beste uit het kind/judoka.”
Met zijn eigen sportschool is John al meer dan 25 jaar actief als coach en geeft voornamelijk les aan pupillen. Onder meer werd Sanne Vermeer, die als pupil bij John is begonnen, vorig jaar wereldkampioen judo onder 18 jaar. Wordt John dit jaar gekroond tot Coach van het jaar 2015?

John Poelstra heeft zijn eigen judoschool. Hij geeft judotrainingen in Stiens, Sint Annaparochie en Menaldum. Verder is er nog een locatie in Bolsward, werkt hij samen met Judo Witmarsum en maakt zijn club deel uit van het grote samenwerkingsverband in Friesland: Judo A-zeven. Zijn topjudoka’s trainen op het Judo Topsport centrum Heerenveen. Hij is werkzaam in Franeker, in zijn eigen praktijk voor fysiotherapie.

Iedereen kan stemmen op de coach van het jaar. Ga naar www.jbn.nl   of klik op: https://survey.enalyzer.com/survey?sessionid=cc2d263e-5590-435e-bb9d-4b37

john poelstra

error: Bericht Beveiligd!