Deze Franeker heeft uw hulp hard nodig!

Ik ben Wilfred Idsinga, ik ben 35 jaar en ik woon in Franeker.

Ik wil heel graag mee doen aan het RTL programma Expeditie Robinson! Daarvoor heb ik jullie nodig om één van de 7 felbegeerde plekken te bemachtigen.

Ik moet namelijk opdrachten doen waarvan ik een filmpje moet maken. Dit filmpje komt online te staan waarop gestemd dient te worden. Degene met de meeste stemmen gaat door naar de volgende ronde, de castingdag.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam bij een agrarisch loonbedrijf, sport ik dagelijks en hou ik van klussen in en om het huis. Nu heb ik zin in een nieuwe uitdaging, ik volg al jaren het tv programma en nu is er de kans om zelf mee te kunnen doen als niet BN-er.

Ik ben een fanatieke sporter die niet opgeeft en niet graag verliest, doorzet tot het bittere eind, die zich prima kan redden op een onbewoond eiland! Ik ga voor de winst; Robinson 2018 worden! 

Wat moet u doen om mij, uw stadsgenoot, te zien strijden in Expeditie Robinson 2018? 

Iedereen met een e-mail- en/of Facebookaccount kan stemmen. Het kost maar een paar seconden van úw tijd maar is van groot belang voor mijn strijd!

Ga naar KLIK HIER EN STEM (door op het rode duimpje te klikken) !!!

error: Bericht Beveiligd!