Eigen foto

Franeker Kerstdiner is dit jaar in de Martini, op 28 december

Al vele jaren vindt in Franeker het jaarlijkse Kerstdiner plaats. Bestemd voor stadgenoten die rond de Kerst wat extra warmte en gastvrijheid wel kunnen gebruiken. En misschien geen mogelijkheden hebben voor een feestelijk diner.

Dit jaar vindt het diner plaats in de Martinikerk, op 28 december. De samenwerkende kerken hopen op een mooie samenkomst. De toegang is gratis, maar graag wel opgeven.

Vanaf 16:30 is er thee en koffie met wat lekkers en zijn er gezellige activiteiten, waaronder ook samen zingen. Rond een uur of zes wordt er een feestelijk diner geserveerd.

Groot en klein is welkom. Het diner is gratis. Aanmelden kan tot 21 december. Er is ruimte voor 100 deelnemers. Doe uw aanmelding, met naam en adres en telefoonnummer in de brievenbus bij De Rank, Zilverstraat 36, 8801 KC Franeker. Bij de Franciscuskerk, Godsacker 11, 8801 LM Franeker. Of bij De Voorhof, Voorstraat 71, 8801 LB Franeker. U kunt ook een mailtje sturen naar t.vandergeest01@gmail.com, willemkoopmans@home.nl, of mariondingeman@hetnet.nl. Zet erbij of u opgehaald en thuisgebracht wilt worden, en of u een dieet hebt.

error: Bericht Beveiligd!