FranekerActueel filmpje uit de oude doos

In de afgelopen 15 jaar zijn er diverse filmpjes gemaakt bij FranekerActueel. Onze camera Rinus Bouma is in het archief gedoken en kwam met het volgende filmpje.

“De opening van de tweede winkel van Poiesz in het centrum van de stad. Dit was 10 jaar geleden. Het eerste filmpje wat Rinus Bouma maakte voor FranekerActueel.

In die tijd maakte ik wel eens filmpjes met mijn fototoestel. Kwam ik in contact met Eddie en die wilde het wel plaatsen, maar in die tijd waren we nog niet zo bedreven met film op YouTube. Ik stuurde het filmpje op maar via de mail was dat veel te groot. Ik heb het verkleind en Eddie heeft het toen via YouTube op FranekerActueel geplaatst.

Na 10 jaar is niet alleen de kwaliteit erg toegenomen maar ook het versturen en plaatsen een stuk eenvoudiger geworden”. 

Aldus Rinus Bouma