“Friese Korenslag zaterdagavond 14 november in de Martinikerk.”

Een maand na het succesvolle ‘Korenfestijn’, kunnen koorliefhebbers in de Noord Westhoek, wederom hun “muzikale” hart ophalen in Franeker:

Op 14 november a.s. is er in de Martinikerk de 2e Friese Korenslag, een battle onder de 6 beste popkoren van Friesland!  De 6 popkoren zingen elk 4 nummers die door hen prachtig zijn bewerkt. Een deskundige jury beoordeeld vervolgens wie zich het beste popkoor van Friesland mag noemen.

De 1e Friese korenslag was in 2013 in de Gertrudiskerk in Workum. Zowel de koren als het publiek waren destijds zeer enthousiast. De top 3 van de eerste editie doen ook deze keer weer mee, aangevuld met andere popkoor toppers uit deze regio! De entourage en akoestiek in de Martinikerk is super dus kortom, voor jong en oud die van zingen houd, net stinne mar hinne!

De avond begint zaterdag 14 november om 19.30 uur. Er is geen voorverkoop. De deuren van de Martinikerk zijn vanaf 18.30 uur geopend. Kom dus niet te laat!

De entree is 10 euro p.p. en gaat volledig naar Stichting Beautiful Kidz Namibia (BKN) verteld Neno van der Schaar. Hij is de organisator van de Friese Korenslag en bestuurslid van de stichting.

Stichting BKN is een relatief kleine Christelijke organisatie die in de sloppenwijken van Namibië in hun 2 eigen centra, jonge kinderen opvangt door het aanbieden van onderwijs, kleding en eten. In Namibië is Aids/HIV helaas de oorzaak dat veel jonge kinderen hun ouder(s) moeten missen.  Met financiële steun vanuit Nederland is er ook voor deze kinderen een mooie toekomst. De stichting wordt ook gesteund door Wilde Ganzen. Voor informatie meer over deze bijzondere stichting zie: www.beautifulkidznamibia.nl

Foto: Neno van der Schaar organisator.

neno

en de poster:

korenslag