Frythermo plaatst honderdduizendste vloerverwarming *foto’s*

Het Franeker bedrijf Frythermo heeft in maart 2024 de honderdduizendste vloerverwarming geplaatst. Dat feit werd gevierd op 28 maart met een feestelijke bijeenkomst voor alle relaties die in de loop der jaren hebben samengewerkt met Frythermo. 

Frythermo werd in 2003 opgericht door Erik Seerden. Seerden begon als éénmanszaak maar al vrij snel volgde personeelsuitbreiding.  Op dit moment telt het bedrijf 20 medewerkers. Groot genoeg om kwaliteit te leveren; klein genoeg om alle klanten op een persoonlijke wijze van dienst te kunnen zijn.

“Kwaliteit en service, daar draait het om bij Frythermo”, zo laat oprichter en directeur Erik Seerden weten.  “Wij verlaten het pand van onze opdrachtgever pas als alles naar wens is geïnstalleerd en functioneert”.

Het werkgebied van Frythermo is de laatste jaren verspreid over de drie Noordelijke Provincies. Ook in Noord-Holland heeft het bedrijf veel klanten. Erik Seerden ziet met gepaste trots terug op de ontwikkeling en groei van het bedrijf dat sinds 2018 is gehuisvest in een modern bedrijfspand aan De Vang 4 in Franeker.  Seerden weet als groot sportliefhebber echter ook dat prestaties uit het verleden geen garantie vormen voor de toekomst. “Het is zoals in de sport: De eerstvolgende klus is de belangrijkste. Wij streven altijd naar optimale kwaliteit. Daar doen we alle dagen ons uiterste best voor”.

Op donderdag 28 maart was het zover. Frythermo maakte bekend waar de honderdduizendste vloerverwarming is aangelegd. Op een spetterende feestavond, met veel livemuziek, waren Jan en Alie Schenk uit Franeker de gelukkigen.  Zij werden voor een volle zaal mensen in het zonnetje gezet. Naast een grote bos bloemen maakte Frythermo bekend dat de aangelegde vloerverwarming bij de familie Schenk geheel voor rekening komt van het bedrijf.

Wij waren erbij:

 

error: Bericht Beveiligd!