FZC’54 start het seizoen feestelijk!

In plaats van een gezamenlijke seizoensafsluiting had FZC’54 afgelopen zaterdag een feestelijke seizoensopening.  Na een speurtocht voor de jeugdleden werden tijdens een barbecue op het zonnige  terras van Zwembad Bloemketerp  traditiegetrouw de nodige prijzen uitgereikt door het FZC activiteitenteam.

Zo ontvingen de waterpolo-aspiranten de beker voor het beste FZC’54 team van het afgelopen jaar vanwege hun goede prestaties in de competitie.

Ook werden er bekers uitgedeeld aan de zwemmers die het afgelopen seizoen de meeste persoonlijke records hebben gezwommen.  Bij de meisjes was de eerste plek voor Laura van der Velde,  tweede werd Liza Scheenstra en de derde plaats was voor Lotte Grovenstein.

Bij de jongens  was de eerste prijs voor Jurre Broekstra, tweede werd Jip Bakker en een gedeelde derde plaats was er voor Djurre van der Wal en Kai Zwerver.

De Sander Nieuwhof bokaal , een prijs voor de FZC zwemmer die afgelopen seizoen een bijzondere prestatie heeft geleverd ging naar Laura van der Velde voor haar resultaten tijdens de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen.

De barbecue werd mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Franeker en Zwembad Bloemketerp en was, mede door het fantastische weer, een prachtig begin van hopelijk een prachtig seizoen!

Kijk voor alle foto’s op onze vernieuwde website www.fzc54.nl!

Op bijgaande foto van links naar rechts: Lotte Grovenstein, Jip Bakker, Liza Scheenstra, Laura van der Velde, Jurre Broekstra, Kai Zwerver en Djurre van der Wal.

DSC_0089

 

error: Bericht Beveiligd!