FZC’54 succesvol bij start zwemseizoen

Waar FZC’54 afgelopen seizoen succesvol eindigde als winnaar van de Friese Vijf zwemwedstrijden, is het dit weekend, bij de start van het nieuwe seizoen, weer vrolijk verdergegaan met het aan elkaar rijgen van persoonlijke records en medailles.

De 22 zwemmers waaronder 3 debutanten, Jurre Talhout, Sam Derkx en Hessel Wielenga, stonden zaterdag in het Kalverdijkje in Leeuwarden uitgerust en op jacht naar succes aan de start.

Deze Friese Vijf wedstrijden, speciaal voor beginnende wedstrijdzwemmers, zijn door het enthousiasme van de deelnemers en hun drang om het erepodium te behalen, voor de aanwezige supporters altijd een genot om naar te kijken.

De meegereisde ouders van alle FZC zwemmers waren niet voor niets meegekomen, met maar liefst 31 persoonlijke records en 9 gewonnen medailles werd deze eerste wedstrijd zoals gezegd, afgesloten zoals het vorig seizoen was geëindigd, met succes!

De medaillewinnaars van deze editie: goud voor Feyona Vonk, Mathijs Haitsma, Thomas Haitsma en Stefanos Tsingros, zilver voor Andreas Tsingros, Agnes Martens en Hessel Wielenga en brons voor Hessel Postma en Boris Leij.

Kijk voor alle foto’s en uitslagen op de website van FZC ’54

Vlnr: Andreas Tsingros, Thomas Haitsma en Hessel Postma, een geheel FZC podium bij de jongens minioren 5/6.

IMG_10109

IMG_9661