Gemeente Franekeradeel doet mee aan Woonoffensief Fryslân

Iedereen die twijfelt over het kopen van een huis, kan op zaterdag 15 februari terecht bij het Woonoffensief in heel Fryslân. Op deze dag wordt ook op het gemeentehuis van Franekeradeel (Harlingerweg 18 in Franeker) tussen 10.00 en 15.00 uur een woonmarkt georganiseerd. Doel is om op één plek informatie en advies te geven aan iedereen die een woning wil kopen, de eigen woning wil renoveren of meer wil weten over energiebesparende maatregelen en subsidies.
Makelaars, banken, financieel adviseurs, notarissen en woningbouwcorporaties , maar ook woninginrichters, bouwbedrijven en  installateurs doen mee met het Woonoffensief en staan voor u klaar om u verder te helpen! Denkt u na over de aankoop van een nieuwe woning, dan mag u deze dag niet missen! Er komen namelijk ook speciale acties die het extra aantrekkelijk maken om in de actieperiode van 15 februari tot 15 maart 2014 een woning te kopen.

Er  zijn diverse aantrekkelijke regelingen, subsidies en aanbiedingen beschikbaar. De adviseurs kunnen samen met u kijken of u in aanmerking komt voor een van de regelingen en wat er moet gebeuren om een aanvraag te doen. Ook is op 15 februari  een Open Huizen Route voor huizen tot € 200.000,-

Wie op deze dag of in de daarop volgende vier weken een woning tot 200.000 euro koopt, krijgt een pakket aan voordelen, aangeboden door de provincie Fryslân. Dit pakket bestaat per woning uit:

•          € 2400 duurzaamheidslening

•          € 20.000 renovatieregeling (woningen tot € 150.000)

•          Actietarief aankoopmakelaar € 995,00

•          Lokale acties en kortingen

Meer informatie is te vinden op www.woonoffensief.nl. Woonoffensief Fryslân maakt onderdeel uit van Wurkje foar Fryslân en is een initiatief van de provincie Fryslân, de Friese gemeenten en alle makelaarsorganisaties.