Geslaagde Dag van de Mantelzorg!

Afgelopen dinsdag 10 november was het de Dag van de Mantelzorg, met als thema Laat je zien! Deze dag is bedoeld om erkenning en waardering te vragen voor het werk van mantelzorgers. Vanuit het steunpunt Mantelzorg Franekeradeel was er een activiteit verzorgd in het nieuwe restauarant van Saxenoord.

De mantelzorgers die zich voor deze activiteit hadden opgegeven werden ontvongen met een kopje koffie en bonbons. Daarna was  Dr Truus de Witte, onderzoeker bij het Fries Sociaal Planbureau, aan het woord. Tijdens dit gesprek kwamen een aantal punten aan bod zoals, Mantelzorgers in Fryslân, een paar cijfers en Mantelzorgers laat je zien!

Na dit gesprek werd er een stampottenbuffet geopend waar een ieder van genoten heeft. Als toetje hadden we niet de daadwerkelijke vlavlip op het menu maar kwam het gelegenheidstrio Connie Veeren en Beau ter Ham. Tijdens dit muzikale optreden werden de bekende smartlappen gezongen en kon een ieder heerlijk meezingen en werd er veel gelachen om het optreden van dit legendarische trio.

mantel

error: Bericht Beveiligd!