Geslaagde Workshop in “De terp”

Franeker – Donderdag 3 februari werd er in De terp in Franeker een workshop gegeven met oude fietsbinnenbanden.Er kon gekozen worden uit het maken van sieraden of een bloemstukje. Veel enthousiaste dames waren die avond aanwezig en knutselden met veel plezier en waren verbaasd wat je allemaal wel niet kon doen met oude fietsbinnenbanden. De opbrengst gaat naar de Stichting Grensverleggende Talenten . De workshop werd gegeven door Gerda Deinum en Yvonne van den Brink, beide zijn vrijwilligers van de Stichting grensverleggende talenten.

Deze stichting biedt begeleiding aan jongeren en jong volwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum (ASS) en aan jongeren en jong volwassenen met een verstandelijke beperking op het gebied van dagbesteding, vrije tijdsbesteding en in de toekomst het wonen. Maar dient ook ter ontlasting van de ouders, verzorgers (mantelzorgers) van voornoemde doelgroep.

Zorg op maat wordt geboden in de vorm van 1:1 begeleiding, ondersteunende en/of activerende begeleiding.
Deze begeleiding wordt voor enkele of meerdere uren per week, tot enkele dagdelen geboden, dit is afhankelijk van de zorg- of hulpvraag. De avond was zeer geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar.

error: Bericht Beveiligd!