Gezellig en smoordruk bij: ‘This is a man’s world! 3.0’ *foto’s*

Woensdagavond werd de ‘This is a man’s world! 3.0’ een echte ‘mannenavond’ gehouden bij Kamsma Schoenen in de Dijkstraat.  Want na de geslaagde versies in de voorgaande jaren kon een vervolg niet uitblijven! Onder het genot van een hapje, een drankje, gezelligheid en heerlijke muziek van DJ  R-W!N konden de mannen hun ronde doen in de winkel van Kamsma Schoenen en hun  slag slaan bij diverse aanbiedingen en leuke demonstraties.

De avond die mede mogelijk werd gemaakt door verschillende ondernemers uit Franeker was een zeer groot succes! Het was weer geslaagd!

Er was van alles te zien en te proeven, zo was er onder andere een bierproeverij, kleine hapjes verzorgd door Slagerij Terpstra, traditioneel scheren, flight simulator, mannelijke sieraden van Kramer uw Juwelier, auto schoonmaak demonstraties van JEMAKO,bitterballen van Grand café de Doelen, ouderwets “Versteeg” schoenen poetsen, auto’s en racen verzorgd door Garage de Boer Franeker, fietsen van Marcus van der Woude, hengelsport door de Korenaar, sigaren door Primera Franeker, tv en muziek demonstraties verzorgd door Expert Franeker, leuke vakantiebestemmingen van Reisburo Franeker en nog veel meer! Kortom een mooie mix van mannen dingen!

Het geheel werd opgeluisterd met live muziek van DJ R-W!N.

Wij waren erbij en maakte de volgende foto-impressie:

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!