Gezocht: (werk)bedrijf voor wethouder De Pee

Wethouder Caroline de Pee zoekt (werk)bedrijven uit de gemeente Franekeradeel die haar in juli willen ontvangen. Zij zoekt bedrijven vanuit verschillende sectoren. En tijdens haar bezoek steekt ze graag de handen uit de mouwen.

Tijd om een echt kijkje in de keuken nemen

”Ik heb in mijn eerste jaar als wethouder verschillende bedrijven bezocht. Dat vind ik erg belangrijk met Economie in de portefeuille. In de zomermaanden zijn er geen vergaderingen en is het vaak rustig. Daardoor heb ik tijd om een echt kijkje te nemen in de keuken van een bedrijf. Ik zou dan ook best wat werkzaamheden willen verrichten. Ik praat graag met ondernemers, werkgevers en werknemers om van hen te horen hoe het is om in onze gemeente een bedrijf te runnen. Wat komt er allemaal bij kijken of waar loopt men tegen aan?”

Heeft u een werkbedrijf voor wethouder De Pee?

Heeft u een geschikt bedrijf waar de wethouder de handen uit de mouwen kan steken? Of wilt u haar laten zien wat er leeft qua bedrijvigheid in Franekeradeel? Meld het dan voor 26 juni aan bij Sandra Bosch of Ajo de Vries. Via bestuur@franekeradeel.nl of telefonisch via 14 0517.

error: Bericht Beveiligd!