Goud voor de barbecueworst van Keurslager Dijkstra

Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring is de barbecueworst van Keurslagerij Dijkstra uit Franeker met de hoogst haalbare score bekroond. En dat betekent goud voor deze barbecueworst. De vakkundige jury heeft de barbecueworst van keurslager Dijkstra uit Franeker uitgebreid gekeurd en de conclusie was dan ook unaniem dat deze ambachtelijke barbecueworst van hoge kwaliteit is.

De lekkerste smaak
“De barbecueworst is altijd een hardloper als het barbecue seizoen is begonnen, onze klanten zijn er gek op en we besteden dan ook veel aandacht aan het productieproces van onze barbecueworsten.” aldus een trotse Keurslager Klaas Dijkstra. Hij vervolgt: “Wij vinden het belangrijk om te werken met de beste grondstoffen en we weten ook precies wat er in onze barbecueworsten gaat. Zo kunnen we de, volgens ons, lekkerste smaak garanderen!”. Het juryrapport liegt er niet om, met 100 punten kreeg deze barbecueworst welverdiend goud! De jury prees vooral de zachte smaak en samenstelling van de barbecueworst, een goede bite en mooie structuur.

De barbecue kan aan
Hoewel de zon zich nog lang niet iedere dag laat zien, is het volgens Keurslager Dijkstra nu écht tijd om de barbecue aan te steken. “Onze barbecueworsten zijn heerlijk op de barbecue, maar bij slecht weer kunnen ze natuurlijk ook gewoon in de pan gebakken worden!”. Bent u benieuwd naar de winnende barbecueworst van Keurslager Dijkstra, dan bent u altijd welkom in de slagerij in Franeker om te proeven. Om deze score te vieren heeft de ondernemer een leuke aanbieding in de winkel.