eigen foto - kijkje in de winkel

Grand opening van Estafashion op zaterdag 3 februari 2024

Op zaterdag 3 februari om 10.00 uur opent Estafette recyclewinkels in Sint Annaparochie met trots haar nieuwste aanwinst Estafashion: een hippe kledingwinkel met alleen tweedehands mode. De winkel is een laagdrempelige plek voor modeliefhebbers van Sint Annaparochie en daarbuiten, die bewust kiezen voor duurzame kleding.

Een uitnodigende ervaring voor iedereen
“Wij streven naar een fijne winkelervaring en het creëren van een toegankelijke plek voor iedereen. Dat doen we door onze kleding vanaf nu op een mooie zichtbare plek midden in de winkelstraat te laten zien, waar iedereen kan binnenwaaien en welkom is.” geeft Wiert de Haan – filiaaleider van Estafette Sint Annaparochie- aan.

Tweedehands, eerste keus: de nieuwe norm
Met een zorgvuldig samengestelde collectie van hoogwaardige tweedehands kleding voor heren, dames en kinderen laat Estafashion zien dat duurzame mode betaalbaar en leuk is. “Door een frisse styling hopen we meer mensen de mogelijkheden van duurzame kleding te laten zien, zodat men vaker tweedehands eerste keus laat zijn” vertelt De Haan.

Duurzaam ontmoet stijl
Estafashion gelooft in de kracht van tweedehands mode en streeft ernaar om duurzaamheid te combineren met stijl. De kleding in de winkel is nauwkeurig geselecteerd en biedt klanten de mogelijkheid om met trots tweedehands kleding te dragen, zonder concessies te doen aan kwaliteit of stijl. Duurzame mode wordt zo een nieuwe norm die voor iedereen haalbaar is!

Nieuw hoofdstuk voor Sint Annaparochie
Met de opening van Estafashion wil Estafette ook actief bijdragen aan het verminderen van leegstand in het winkelgebied van het dorp. De tweedehands kledingwinkel biedt een inspirerende plek voor liefhebbers van mode, terwijl het tegelijkertijd een impuls geeft aan de lokale economie.

Feestelijke opening
De feestelijke officiële opening vindt plaats op zaterdag 3 februari 2024 om 10.00 uur bij Estafashion aan de Van Harenstraat 14. Iedereen wordt verwelkomd met wat lekkers, er zijn verschillende workshops te doen en alle klanten krijgen een gratis spaarkaart voor extra korting. Kortom: genoeg te zien en te doen!

 

error: Bericht Beveiligd!