Greet Dijkstra in het zonnetje gezet, 25 jaar bij Blokker

Greet Dijkstra werd donderdagmorgen in het zonnetje gezet bij Blokker. Greet die al 25 jaar een bekend gezicht is bij Blokker in Franeker is begonnen bij Bert Meijering, toen nog franchise Blokker, in 1990, op de dag voor kerst en meteen een hectische, smoordrukke dag en onbekend met alles in de winkel werd Greet toch “losgelaten”. Een zware dag die uiteindelijk doodmoe eindigde op de bank thuis. Maar het was het begin van een lange loopbaan.

Bert Meijering, die ook bij het jubileum feestje aanwezig was noemde haar bij de felicitaties de Blokkermoeder, alle collega’s die iets niet met de leiding in de winkel wilde bespreken ging langs bij de Blokkermoeder en daar vonden ze dan een luisterend oor en een goed advies. De aanwezige familieleden noemde haar overigens Blokkeroma.

Tijdens de gezellige bijeenkomst in de Blokkerkantine, onder aanwezigheid van Familie, Collega’s, Bert Meijering en zijn vrouw en de rayonleidster van Blokker, kwamen de herinneringen al snel naar boven. Zo vertelde Greet dat ze vier verbouwingen heeft meegemaakt, waaronder twee grote verbouwingen, dat ze geholpen heeft in de campingwinkel die een jaar heeft gezeten in het voormalige postkantoor aan de Sjaardemstraat, Nu Marcus van der Woude. Kortom een bewogen 25 jaar.

Greet werd gefeliciteerd met haar jubileum en kreeg vele cadeaus uit handen van de aanwezigen. Speciaal was het gouden blokkerspeldje voor 25 jaar trouwe dienst.

error: Bericht Beveiligd!