Het 1e Waadhoeke Festival: Hjoed yn it Park!

Nieuwe gemeente, nieuwe festiviteiten. Op zaterdag 7 juli 2018 zal het stadspark in Franeker in teken staan van de allereerste editie van het gratis muziekfestival Hjoed yn it Park. Een muziekfestival van 13.00 tot 01.00, voor zowel jong en oud met diverse muziekpodia, kinderactiviteiten en foodtrucks.

Het idee Hjoed yn it Park is ontstaan vanuit het initiatief van Bertjan Bloemsma, Pieter van Dijk en Allard Hutten. De intentie van het festival is om de gehele Waadhoeke samen op één plek te krijgen. Door het creëren van een ontmoetingsplek komt de gemeente met elkaar in contact en vormt er een eenheid.

Nieuwsgierig naar het festival? Door middel van het volgen van de Facebookpagina Hjoed yn it Park wordt men op de hoogte gehouden van de spelende ontwikkelingen en het laatste nieuws.

Sponsoring

Zonder steun van de gemeente Waadhoeke en andere sponsoren had dit evenement nooit van de grond kunnen komen. Diverse bedrijven hebben zich als sponsor aangemeld, maar uiteraard is er voor meer sponsoren nog genoeg ruimte. Neem voor meer informatie over de sponsorpakketten contact op via hjoedynitpark@gmail.com

error: Bericht Beveiligd!