Vlnr Hillie Altenburg en Greetje van Tongeren

Het is dubbel FEEST op De Kabas

Op woensdag 17 juli 2024 is het dubbel FEEST op basisschool De Kabas. We zetten met elkaar juf Hillie en juf Greetje in het zonnetje. Juf Hillie gaat na een prachtige onderwijs- carrière met een welverdiend pensioen en met juf Greetje vieren we dat zij al 40 jaar lang kleuterleerkracht is op De Kabas.

We gaan het feestelijke programma natuurlijk niet van tevoren aan de kranten verklappen. Maar het belooft een geweldig mooi FEESTJE te worden, waarmee we tot in het centrum van Franeker te horen en zien zullen zijn. We vieren gelijktijdig ook nog eens de verjaardagen van alle andere juffen en meesters.

’s Morgens staan de kinderen centraal in het feestprogramma voor Hillie en Greetje. Zij hebben immers beiden voor generaties kinderen het verschil gemaakt. Afgestudeerd aan de KLOS (op kleuter gerichte opleiding) die toen nog bestond, hoef je beiden niks wijs te maken over de ontwikkeling van het jonge kind. Klossers, wordt nog altijd gezegd, dat zijn nog ’s kleuterjuffen!

’s Middags komt het Kabasteam met familie en genodigden bijeen op Lokaal op Hatsum in Dronrijp om het feestje voort te zetten.

 

error: Bericht Beveiligd!