Hielkje Kok wint “Gouden” camera bij zomerfotowedstrijd

Afgelopen vrijdag was de prijsuitreiking van de hoofdprijs die te winnen viel bij de zomerfotowedstrijd die georganiseerd was door Foto Hommema Franeker en FranekerActueel.nl, wekenlang kon men meedoen voor de weekprijs en van de weekwinnaars werd uiteindelijk de grote winnaar gekozen

Ook deze fotowedstrijd van FranekerActueel.nl en Foto Hommema was weer een groot succes! Met maar liefst 297 inzendingen!

Er lag echter een moeilijke taak voor de jury, bestaande uit FranekerActueel.nl, Foto Hommema en Jan Edwin Geertsma ze moesten kiezen uit de 6 weekwinnaars en dat waren mooie plaatjes, en de vraag was wie is de beste van dit jaar? Na stemming en kritische beoordelingen was er een unaniem besluit! Hielkje Kok had de mooiste foto gemaakt! Van harte gefeliciteerd met deze prijs en jou prachtige foto!

Tekst gaat onder de foto verder.

Hielkje Kok, de winnende foto

Hielkje, vergezeld van haar moeder nam de prijzen vrijdagmiddag in ontvangst: De “Gouden” camera, Bloemen, Oorkonde/Certificaat, Waardebon en een heerlijk pakket mat lekkere spullen aangeboden door ut Streekie in Franeker! en dat alles onder genot van een heerlijke bak koffie en een lekker stuk gebak!

Wij willen alle inzenders bedanken voor de mooie inzendingen en graag tot ziens bij onze winterfotowedstrijd.

error: Bericht Beveiligd!