Honderd kinderen enthousiast door Elfsteden zwemclinics

Zondag 15 mei waren ruim 30 kinderen in zwembad Kalverdijkje voor de laatste zwemclinic van de Elfstedentocht.  De elf zwemtalenten van het Orca Talententeam (ORT) hebben de afgelopen maanden in  verschillende steden in Friesland zwemclinic’s georganiseerd om de zwemsport te promoten. De tocht door Friesland begon in Sneek, ging door naar Workum, Bolsward, Harlingen,  Franeker, Dokkum en eindigde afgelopen zondag in Leeuwarden.  Alle zwembaden hebben belangeloos hun medewerking verleend.

Elke clinic stond in het teken van een ander zwemonderdeel. Na 7 clinic’s hebben de deelnemers kennis gemaakt met alle zwemslagen en hebben ze technische aanwijzingen gekregen en oefeningen gedaan. Met elke keer weer een nieuw spel kunnen ze zich ook vermaken bij het vrij zwemmen.

Elf kinderen hebben aan alle clinic’s meegedaan en hebben de Elfstedentocht volbracht. Zij kregen na afloop in Leeuwarden een oorkonde en medaille. Alle deelnemers en dat was rond de honderd, waarvan een aantal een paar keer mee gedaan hebben, kregen een badmuts van de sponsor Speedo en een diploma als aandenken aan deze clinics.

DSC_0167 DSC_0307 Diplomas

 

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!