Huis & Hypotheek opent nieuwe vestiging in Harlingen

Halverwege mei heeft Huis & Hypotheek een nieuwe vestiging geopend aan de Voorstraat 4 in Harlingen. Voorheen was deze vestiging gevestigd aan de Zuiderhaven 7. “Het was tijd voor een nieuwe stap,” aldus Marcel van der Haring, adviseur en eigenaar van de vestiging in Harlingen.

Dichtbij

Volgens Marcel van der Haring is het erg belangrijk om dichtbij je klanten te staan. “We vinden dat een goed advies op maat gesneden moet zijn. Daarom luisteren we goed naar de persoonlijke wensen en toekomstplannen van onze klanten. En met SeeF zorgen we er bovendien voor dat onze klanten geen omkijken meer hebben naar al hun financiële zaken. Hiermee hebben zij ook de zekerheid dat ze nooit meer teveel betalen voor hun hypotheek en verzekeringen.”

Daar houdt het echter niet mee op. “Huis & Hypotheek hecht enorm veel waarde aan de kwaliteit van advies. Hierin vinden wij elkaar. Wij willen altijd het beste voor onze klanten en willen in onze adviezen open, transparant en duidelijk zijn. Elk jaar worden alle vestigingen daarom gecontroleerd door een onafhankelijk organisatie. Deze toetst of wij voldoen aan wet- en regelgeving en of onze adviezen goed passen bij de wensen van onze klanten. Zowel voor ons als voor onze klanten is dat een prettige gedachte!”

Ruim de tijd

De vestiging kent ruime openingstijden. Marcel van der Haring zegt goed te beseffen dat het afsluiten van een financieel product niet iets is dat je even tussendoor doet. “We nemen graag ruim de tijd voor onze adviesgesprekken. Op het moment dat het de klant het beste schikt. Dus ook ’s avonds en in het weekend. Ook bezoeken we naar wens de klanten thuis.”

Openingstijden 

Iedere ochtend is er op de vestiging een inloopochtend. Je kan dan vrijblijvend binnen stappen met al je vragen over het kopen van een (eerste) huis of het oversluiten van je hypotheek. S’middags of s’avonds kun je op afspraak terecht.

error: Bericht Beveiligd!