Humanitas Sinterklaas speelgoedactie

Humanitas zorgt er ieder jaar voor dat kinderen van ouders met een smalle beurs rond Sinterklaas een cadeau krijgen. Aangezien de armoede in onze omgeving groot is ging het vorig jaar om bijna 300 kinderen!

Helaas hebben dus niet alle ouders geld om Sinterklaascadeaus voor hun kinderen te kopen. De Humanitas Sinterklaas Speelgoedactie regelt daarom voor elk kind in zo’n situatie een cadeautje. Vrijwilligers kopen de cadeaus passend bij de leeftijd en het geslacht van het kind en zorgen ervoor dat ze op tijd worden afgeleverd. Die speciale aandacht zorgt voor een feestelijk tintje en zo heeft ieder kind iets leuks te vertellen op school. Want Humanitas wenst elk kind een fijne sinterklaasavond.

De Humanitas Sinterklaas Speelgoedactie is bedoeld voor kinderen van 0 t/m 10 jaar. De actie wordt overigens afgestemd met andere initiatieven in de regio. Aanmeldingen komen vaak binnen via de gebiedsteams of door tips van particulieren.

Kent u een kind in het werkgebied van Humanitas waarvan u vermoedt dat het om financiële omstandigheden geen Sinterklaascadeautje krijgt? Neem dan contact op met Jens Groot (06-40426468 / jensvanginhoven@gmail.com) of Lia Kolk (06-51405974 / l.kolk@home.nl). Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens (naam, achternaam, leeftijd, geslacht en afleveradres) die u aan ons doorgeeft. Meer over deze actie leest u op de website van Humanitas: https://www.humanitas.nl/afdeling/noordwest-friesland/activiteiten/speelgoedactie/

error: Bericht Beveiligd!