Inloopavond bij de Badminton Club in Franeker

Badminton is leuk en ontspannend voor iedereen, je kan zowel als beginner gezellig en recreatief  een shutteltje slaan, maar de gevorderde speler die op (wat) hoger niveau speelt, is heel intensief bezig bij beoefening van deze sport.

Door deze veelzijdigheid vond Badmintonclub FBC’73 het leuk om deze sport eens onder de aandacht van de mensen uit Franeker en omgeving te brengen.Badmintonclub FBC’73 houdt op donderdag 26 November een speciale “open inloopavond”. Dit is voor zowel volwassenen als voor kinderen.

Volwassenen:

Op deze avond is iedereen vanaf 18 jaar welkom in de Sporthal de Trije van 20.00 uur tot 22:00 uur. Je kan gratis meespelen, maar wie een training wil volgen kan ook vrijblijvend een keer meetrainen. Ervaring is niet vereist, daar is training juist voor, om ervaring op te doen!

Onze trainer is dan ook op deze avond aanwezig. Badmintonvereniging FBC’73 is al jaren de enige badmintonvereniging in Franeker. Wij hebben echter best nog wel enkele banen vrij en dus is er plaats voor nieuwe leden!

Iedereen die op onze open inloop-avond komt, mag de daaropvolgende 4 keren op de donderdagavond gratis meespelen (én eventueel trainen) en beslist dán pas of zij / hij lid wordt.

Jeugd:

Ben je jonger dan 18 jaar, dan hebben wij óók op donderdag 26 november een open inloopavond voor de jeugd! Dat begint om 19.00 uur en duurt tot 20.00 uur.Kinderen van 6 – 18 jaar kunnen dan ook gratis meespelen en een training meemaken en meedoen. Ook hier geldt dat je daarna nog 4x gratis mag meespelen en dan beslist of je lid wordt of niet. FBC ’73 is een van de weinige badmintonclubs in Franeker en omgeving waar ook de jeugd onder goede begeleiding badminton kan spelen en training kan volgen.

Daarnaast doen we ook mee aan regio-jeugdtoernooien en organiseren we ook nog leuke activiteiten voor onze jeugdleden. Voor het proefspelen hebben we voor ieder een leenracket beschikbaar.  Neem wel zaal-sportschoenen mee. (Heb je wel sportschoenen, maar is daar voorheen ook mee buiten gelopen, zorg dan dat de schoenzolen schoon zijn. Ook liever geen zwarte zolen).

We spelen in Sporthal de Trije (kaatshal)

Foto FBC'73

error: Bericht Beveiligd!