Inschrijven Simmerwille gaat 15 mei van start

De inschrijving voor de kindervakantieweek de SimmerWille in Franeker gaat 15 mei van start. Kinderen uit Franekeradeel van 6 tot en met 12 jaar kunnen zich dan inschrijven. SimmerWille is in de eerste week van de zomer vakantie van maandag 7 juli tot en met donderdag 10 juli met als thema Gonna have fun! Een groep ouders en stagiaire organiseren samen met een jongerenwerker van De Skûle Welzijn deze gezellige kindervakantieweek.  

 

Dit jaar zijn er op de maandag en de woensdag weer verschillende activiteiten te beleven zoals kaatsen, varen, solderen, timmeren, keramiek, zuivel, muziek. De kinderen maken hier vooraf een keuze uit. Op dinsdag is de beroemde fietstocht en op donderdag de cityrun. Meer informatie over de activiteiten is te vinden op de website. Op deze site www.deskule.nl staat de verwijzing naar de SimmerWille met naast het inschrijfformulier ook allerlei achtergrondinformatie. 

 

Stagiaire van De Skûle Welzijn trekken in de week van 12-17 mei langs de basisscholen in Franekeradeel om in de klassen een flyer uit te delen en een filmpje te laten zien over de SimmerWille. Kinderen krijgen dan ook de gelegenheid om hun vragen te stellen.  

 

Heeft u als ouder nog vragen dan kunt u contact op nemen met de De Skûle Welzijn tel: 393750 of via het contactformulier op de website.

simmerwille

error: Bericht Beveiligd!