Inzameling voor Kraambank succesvol afgesloten!

Gastouderopvang Bern en Brochje hield in de maand september een inzameling voor de kraambank van Isis Kraamzorg in Heerenveen.  Tijdens de inzameling konden ouders babyuitzet en kleding inleveren bij de opvang. Nu de maand september afgesloten is, heeft gastouder Johanna Elsma donderdagavond 5 oktober alle verzamelde goederen naar de Kraambank in Heerenveen gebracht.

Spullen zoals maxi-cosi’s, boxkleden, ledikant, commode, badjes inclusief toebehoren, hydrofiele luiers,  washandjes en natuurlijk babykleding.

“Toen ik deze avond aankwam bij het gebouw van Isis Kraamzorg werd ik opgewacht door twee vrijwilligsters. Cisca en Marjolein waren duidelijk onder de indruk van de afgeladen auto, en werden zeer enthousiast bij het zien van de diversiteit in de verzamelde goederen. Hoewel het aanbod nu momenteel redelijk op pijl is, vertelden ze me dat dit in een week tijd zomaar kan veranderen. Waarbij ze ook regelmatig tegen de leegloop van aanbod aanlopen. De gebrachte goederen zijn dan ook hard nodig.

De vrijwilligsters zien de aankomende gezinnen binnenkomen over een soms hoge drempel.

Maar het gevoel dat deze mama’s en papa’s in alle rust, vol liefde en toewijding spulletjes mogen uitzoeken voor hun kleine wondertje geeft veel voldoening. Ik was al onder de indruk van de warmte van de ouders die alle spullen hebben gedoneerd. Met het ervaren van de dankbaarheid van de Kraambank is het cirkeltje rond. Ik wil iedereen bedanken voor de steun en donaties, jullie hebben meer mensen blij en gelukkig gemaakt dan verwacht.”

Groetjes Johanna

error: Bericht Beveiligd!