Jeugdteam Be Quick pakt  Friese springtitel

In Surhuisterveen kwam afgelopen zaterdag het jeugdteam springen in actie tijdens de Friese Kampioenschappen springen op A, B, C niveau Het team met Giulia Siligato, Mirre Kooistra, Pietrik Zijlstra, Elin van Toor, Annerens Politiek, Iza Pakan  en Sybrich Attema deed voor de eerste keer mee op  C- niveau.   Er werd op 4 onderdelen gesprongen.  Bij elk toestel moeten er 4  dezelfde sprongen worden gedaan door het hele team, sprongbeurt 5 en 6 zijn keuze sprongen.

Bij het onderdeel minitramp pegases gingen de sprongseries meer dan goed. Alles werd zeer strak en goed uitgevoerd gedaan. . Hier werd dan ook de  Friese titel behaald. En moet de groep promoveren naar een hoger, B niveau.

Ook werd er gesprongen op 3 andere toestellen, bij het onderdeel minitramp viel de groep net buiten de prijzen met een 4e plaats. Bij het onderdeel vloer en plankoline kast werd er helaas net wat te veel foutjes gemaakt, hierdoor ook geen podium. Maar voor het debuut werd er meer dan goed gesprongen, de trainsters Maaike Hiemstra en Marjan Brouwer waren dan ook meer dan tevreden.

foto IMG_0938 IMG_0939

error: Bericht Beveiligd!