Jeugdtheaterschool Noorderwind gaat weer beginnen!

Het schoolseizoen is nog maar net begonnen en jeugdtheaterschool Noorderwind gaat weer van start in Nieuw Zuid en de Koornbeurs.

Op 15 en 25 september startten de lessen bij jeugdtheaterschool Noorderwind. Bij de jeugdtheaterschool staat plezier voorop. Er wordt geïmproviseerd, scenes bedacht, teksten geschreven, en de leerlingen spelen veel verschillende rollen en situaties. Na de kerstvakantie gaan de leerlingen aan een eigen stuk werken waarbij iedereen een belangrijke rol krijgt. En daar kan iedereen tussen de 8 en 18 jaar aan meedoen.

De leerlingen zijn verdeeld in drie leeftijdsgroepen zodat elke leerling op haar eigen niveau met leeftijdsgenoten les kan krijgen.

Op 15 en 25 september is het mogelijk om een proefles te volgen bij de jeugdtheaterschool. Iedereen die van theater houdt is welkom in de Nieuw Zuid of de Koornbeurs waar de lessen worden gegeven. Onder begeleiding van professionele docenten gaan de leerlingen een prachtig toneelstuk maken waar heel Harlingen en Franeker van kan genieten.

 

error: Bericht Beveiligd!