Jubileumdag Sternse Slotlanders

Het aftellen is begonnen voor de jubileumdag van Showband Sternse Slotlanders uit Franeker. Aanstaande zaterdag (10-10-2015) wordt na maanden van voorbereiding het 60-jarig bestaan van de vereniging gevierd met verschillende activiteiten in Sportcentrum “De Trije” in Franeker én het eigen clubgebouw Kleyenburg.

In samenwerking met de Organisatie van Muziekverenigingen in Fryslân (OMF) organiseert Showband Sternse Slotlanders uit Franeker op 10 oktober 2015 voor de 2e maal een Mars- en Showconcours. Dit indoor-evenement zal plaatsvinden in Sportcomplex “De Trije” te Franeker. Het concours zal aanvangen om 12:30 uur en om ca. 16:00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Het exacte programma vindt u op www.franekermuziekconcours.nl. Entreekaarten à € 5,00 zijn uitsluitend aan de kassa in de “De Trije” verkrijgbaar.

De volgende muziekverenigingen zullen deelnemen aan het Franeker Muziek Concours:

Uno Animo Zuidwolde –  Concordia Sexbierum – Hasselts Fanfare – Oranje Minnertsga – Van Limburg Stirum Korpsen Wezep – Jeugdband Sternse Slotlanders  Franeker – Jeugdkorps Showband Urk – Jeugd Takostu Stiens – Showband Oerterp Ureterp – Hollandia Bolsward – Domuko Dokkum – Takostu Stiens – Showband Sternse Slotlanders Franeker.

Vanaf 13:00 vindt er een reünie plaats in clubgebouw Kleyenburg. Meer informatie over deze reünie vindt u op de speciale facebookpagina 60 jaar Sternse Slotlanders. Inmiddels hebben zich 100 reünisten aangemeld. In het eigen clubgebouw krijgen zij een programma aangeboden.

’s Avonds vindt vanaf 19:30 een Muziek- & Showavond plaats in De Trije die voor iedereen toegankelijk is. Naast alle groepen van de Sternse Slotlanders zijn er ook optredens van Showband Takostu uit Stiens en Sambaband Almondegas uit Leeuwarden. Uw entreebewijs voor het concours geeft u ook toegang voor deze avond. ’s Avonds zijn vanzelfsprekend ook entreekaarten aan de kassa verkrijgbaar. De kassa is geopend vanaf 19:00.

Wij hopen dat u allen zaterdag even langskomt op ons muzikale feestje!

sternse

error: Bericht Beveiligd!