Julia Wierdsma start eigen Powerslim center in de Waadhoeke

Naast bootcamp kun je ook bij Julia terecht voor voedingsadvies. Samen met Powerslim gaat ze mensen begeleiden bij afvallen en belangrijker nog, het streefgewicht te behouden. “Powerslim is geen dieet, het is een leefstijl met een passend voedingsplan wat aansluit bij jou wensen. Je gaat niet minder eten maar anders eten” aldus Julia.

Samen met je voedingscoach start je een traject met intensieve begeleiding. “Klanten komen wekelijks bij ons voor een goed motivatiegesprek en het bijhouden van de resultaten. Ik leer je hoe je met lekker eten kunt afvallen”. Heb je eenmaal je streefgewicht bereikt dan laat Julia je niet zomaar los.

Je krijgt een jaar lang begeleiding zodat je leert om het nieuwe eetpatroon zelf te kunnen vasthouden. Het Powerslim programma bestaat uit 3 fases waarbij je 6 eetmomenten per dag hebt. Je hebt keus uit een ruim assortiment van 120 producten die je combineert met verse producten uit de supermarkt. Samen met je partner of je gezin mee eten is dus heel gemakkelijk.

Julia sluit af met: Wil jij afvallen en je energiek voelen? Ik ga je helpen!, zet die eerste stap en ik coach je naar een gezonde levensstijl.” Om iedereen kennis te laten maken met de heerlijke Powerslim producten wordt er een gezellige proeverij georganiseerd in Tzum op 13 november van 19.00 tot 21.00 uur. Je kunt je aanmelden via onderstaand mailadres.

Wil je meer weten? Kijk dan op powerslim.nl of mail naar voedingscoach@juliawierdsma.nl

error: Bericht Beveiligd!