Jupiter76 Dames midweek weer uit hun winterdip

Na 2 wedstrijden weg te hebben gegeven moesten de dames midweek dinsdag 25 januari thuis in Sporthal de Trije tegen VAKO uit Vries. De dames hebben zich goed voorbereid en Coach Arjan de Jong geeft de dames een peptalk waarna de dames vol goede moed de wedstrijd in gingen.

VAKO opent de wedstrijd met de eerste score, maar Jupiter trekt de stand gelijk en laten zien waar de krachten van de midweek liggen. Verdedigend wordt er hard met elkaar gewerkt en slagen er in de dames van VAKO buiten de 9-meter te houden. Dit werkte goed met de samenwerking met Monica Breidenbach die haar goal goed dicht hield. Aanvallend namen de dames rust, speelden in op open kansen en hadden oog voor elkaar en wanneer er volledige kansen waren.

Scores waar de keepster van Vako geen antwoord op had. Met een voordsprong van 8- 5 gingen de dames de rust in. Arjan wees er op wat goed ging en waar enkele valkuilen lagen. De 2e helft begonnen we met de bal en waren niet van plan deze weg te geven. Jupiter bleef scoren en liepen uit naar winst. verdedigend bleef men werken en aanvallend kregen de dames steeds meer ruimte.

Dit leverde doelpunten op en de dames werden sportief aangemoedigd door het publiek. VAKO kreeg steeds minder grip en werden vermoeid door het actieve verdedigen van Jupiter. Ze slaagden er in om slechts 2 doelpunten in de 2e helft te maken. De dames van jupiter76 wonnen deze wedstrijd met een ruime overwinning van 16-7. Scores waren afkomstig van Nina Visser 2x, Eelkje Draaisma 2x, Alie Langerak 2x, Manuela Rodenhuis 2x , Melanie de klerk 1x, Klasien Rodenhuis1x, Lisa Langerak 2x, Nadja Postma 1x en Afke Guertin 3x De komende weken hebben de dames rust en gaan trainen. Volgende wedstrijd is pas op 8 maart en handballen we tegen V&S thuis om 20.30 uur