Kaatsvereniging Jan Bogtstra huldigt haar winnaars

In een gezellig drukke Bogt fen Guné werden vrijdagavond de prijs winnaars van het afgelopen kaatsseizoen nogmaals in het zonnetje gezet. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse feestavond. Ook dit jaar mocht de kaatsvereniging enkele mooie overwinningen aan de erelijst bijschrijven. De kaatsers en begeleiders werden door voorzitter Ludwig Seerden toegesproken en nogmaals gefeliciteerd. Voor alle winnaars was er een mooie attentie, aangeboden door de kaatsvereniging. Traditiegetrouw worden ook de verliezend finalisten uitgenodigd. Ook zij ontvingen een attentie. Bij de dames werden de grootste successen geboekt.

De eerste hoofdprijs werd behaald door Iris van der Veen, Nicole Hempenius en Manon Scheepstra. Zijn wonnen de Jong Famme partij.

Bij de Friesland bank cup was “Jan Bogtstra” spekkoper. Iris van der Veen, Manon Scheepstra en Maaike Osinga wonnen de eerste prijs. Nicole Hempenius, Marit Kuperus en Joukje Salverda wonnen de derde prijs. Na de winst vorig jaar was er nu een derde plaats voor de jongens op de Freule. Een goede prestatie van Wesley Bollema, Dennis Fennema en Marco de Groot.
Het slotstuk van de avond was voor de gepassioneerde winnaars van de dames PC. Voor Sjoukje Visser was het de tweede winst op de PC. Voor Iris van der Veen en (koningin) Manon Scheepstra was het de eerste keer dat ze de dames PC wonnen. Hier werd in diverse toespraken door de voorzitter, coach en spelers uitvoerig bij stilgestaan. Op deze avond werden ook de klassement prijzen en de prijzen van de jeugdcompetitie uitgereikt. Na het officiële gedeelte bleef het nog lang gezellig. Voor de kaatsers breekt nu een korte winterslaap aan. Begin februari startende de trainingen alweer voor het nieuwe seizoen.

Op de foto staan vlnr Joukje Salverda, Nicole Hempenius, Maaike Osinga, Iris van der Veen, Manon Scheepstra

feestavond jan bogtstra