Kerstbal op o.b.s. de Oanset

Ook dit jaar was het kerstfeest op o.b.s. de Oanset (Ried) zeer geslaagd. De ouderraad had met behulp van andere ouders en leerkrachten de tussenruimte omgetoverd tot een sfeervol restaurant. Bij de hoofdingang was een heuse garderobe ingericht en de peuterspeelzaal was getransformeerd tot “balzaal”.

Om 17.00 uur kwamen de leerlingen, in hun aller mooiste kleren binnen. De jas werd keurig aangenomen en in de balzaal werd hapje en een drankje aangeboden. Na het ontvangst was het tijd om het persoonlijk gereserveerde plekje te zoeken in het restaurant. In het restaurant konden de kinderen genieten van soep met stokbrood en allerlei lekkere kleine, warme hapjes.

Tijdens het eten las juf Janny een kerstverhaal voor. Na de warme hapjes was het tijd voor het dessert. Dit bestond uit ijs met slagroom en chocolade en een lekker schuimpje.Tijdens het dessert nam het team en de leerlingen afscheid van juf Inge. Juf Inge kreeg allemaal mooie cadeautjes van de kinderen en werd heel hartelijk bedankt voor haar inzet voor de Oanset.

Na het dessert werd het kerstbal geopend door een drietal danskoppels uit Peins. Zij zorgden voor een mooie demonstratie van het Latijns-Amerikaans stijldansen.De kinderen werden hierdoor erg enthousiast en in korte tijd was de dansvloer vol met kinderen. DJ “Papa U” zorgde, door de juiste muziekkeuze, voor een sfeervol en gezellige disco waarbij de kinderen van groep 1 t/m 8 hun danstalenten demonstreerden. Om 19.40 uur werd het laatste liedje gedraaid en ging iedereen met een voldaan gevoel naar huis.

Langs deze weg wil ik iedereen die mee heeft geholpen aan dit geweldige kerstfeest heel hartelijk danken! Fijne feestdagen en een veilig en gezond 2016!

Wybren Dijkstra

kaart gereed DSC_0807 DSC_0805

error: Bericht Beveiligd!