Keukenadviesaanhuis.nl stijgt in klassement bedrijfsbowlen

De bowlers van team  keukenadviesaanhuis.nl dat tijdens de 7e speelronde speelde met Jelco en Folkert Wolberts had een sterke ronde en wisten deze avond de meeste winstpunten van alle teams te behalen. Hierdoor staan ze op een voorlopige gedeelde derde plaats.

Het team van Patyna had het deze speelronde lastig. Ze moesten aantreden zonder hun mentor Anita Feenstra. Dit was terug te zien in de resultaten. Maar ondanks dat er geen winstpunten werden behaald deze ronde had het team een hoop plezier.

Het team van Voryo Verzekeringen bestaande uit Simone en Susan begon deze avond sterk en steeg boven hun zelf uit tijdens de 1e wedstrijd. Zo wist Simone in deze wedstrijd een score van 190 punten te behalen. Simone was van doel om deze score in al haar 4 wedstrijden te gaan behalen. Als snel bleek dat ze dit niveau niet kon vasthouden door de vele pijntjes die ze had overgehouden door een val met de fiets. De harde wind kreeg de schuld maar uit betrouwbare bron is vernomen dat het ging om een “  in soad Wyn” (Veel wijn). Mede hierdoor werd de alom bekende en beladen Rose club derby verloren en wel met duidelijke cijfers in het voordeel van het team van de Cows. Na afloop van deze wedstrijd werd dit onder het genot van een wijntje aan de bar nog geëvalueerd.

De volgende speelronde is op dinsdag 26 maart om 19.30 in bowlingcentrum Bloemketerp. Ook benieuwd hoe deze competitie verloopt? Kom gerust eens een kijkje nemen.

error: Bericht Beveiligd!