Keurslager Dijkstra: rundergehakt bekroond met een 10!

Het rundergehakt van Keurslager Dijkstra te Franeker is door een onafhankelijk inspectiebureau onaangekondigd gekeurd. Het gehakt werd met een ruime voldoende beoordeeld op de onderdelen kwaliteit, versheid en hygiëne.  

Het gehakt van Keurslager Dijkstra werd op een onaangekondigd moment gekeurd door het onafhankelijke inspectiebureau Diversey Consulting Service. Dit bureau onderzocht het gehakt op kwaliteit, versheid en hygiëne en beoordeelde deze met het cijfer 10. Keurslager Klaas Dijkstra is bijzonder tevreden met de beoordeling van zijn ambachtelijke product: “Gehakt is één van de meest populaire vleesproducten in Nederland. Ik ben trots dat mijn gehakt zo goed is beoordeeld.”

Continu verbeteren
De bacteriologische productkeuring werd uitgevoerd in opdracht van de Vereniging van Keurslagers. De keuring is bedoeld om de Keurslagers continu alert te houden op de kwaliteit van de vleessoorten. De jaarlijkse onaangekondigde keuringen dienen als controlemoment en tevens als kans om eventuele verbeteringen in het bedrijf aan te pakken. Op die manier blijft het kwaliteitsniveau gehandhaafd. Bij de Vereniging van Keurslagers zijn rond de 500 slagers in Nederland aangesloten.

Scan0001