Kijkdag appartementen ECR Kening State Franeker

Op zaterdag 9 januari opent ECR Kening State in Franeker tussen 10 en 15 uur haar deuren voor mensen  die geïnteresseerd zijn in het huren van een eigentijds appartement in een monumentaal gebouw. De nieuwe woonzorgvoorziening is vanaf januari 2016 beschikbaar.    

Nooit meer verhuizen
In de 61 appartementen is zo nodig 24 uur per dag hulp en zorg mogelijk. Het voordeel hiervan is dat partners altijd samen kunnen blijven wonen, ook wanneer één van de twee meer zorg nodig heeft. Domoticavoorzieningen ondersteunen de bewoners zodat zij zolang mogelijk op eigen wijze het leven kunnen voortzetten. Levensbestendig wonen, waardoor verhuizen niet meer nodig is.  

Tijdelijk verblijf
De 9 comfortabele zorghotelstudio’s bieden tijdelijke verblijfsmogelijkheden voor mensen die  na een ziekenhuisopname willen revalideren. 

Monumentaal
Dit Rijksmonument werd gebouwd in 1930 en ligt in een prachtige omgeving met monumentale bomen en bescheiden waterpartijen. Het gebouw is van buiten monumentaal en na de verbouwing van binnen eigentijds, met een knipoog naar de tijd waarin het gebouw is gebouwd.

Geïnteresseerden zijn op 9 januari welkom tussen 10 en 15 uur voor een rondleiding met uitleg over de appartementen en  zorgstudio’s alsmede de zorg die daarbij geboden kan worden. Adres: Kening State 1, Franeker.  T (088) 328 00 90.

ecr keningstate