KitchenRestyle keukenrenovatie nu ook in Franeker

Sinds 1 januari heeft Jelco Wolberts zich aangesloten bij de landelijk opererende keukenrenovatie specialisten van KitchenRestyle keukenrenovatie. ‘Tijdens mijn werk als keukenspecialist kreeg ik steeds vaker de vraag of het mogelijk is om  de bestaande keuken op te knappen door vervanging van deuren, apparaten of een werkblad, een vraag waar ik geen goed antwoord op had. Door mijn samenwerking met de landelijke organisatie KitchenRestyle, keukenrenovatie heb ik dat antwoord nu wel’ lacht Jelco Wolberts.

‘Veel mensen willen wel hun bestaande keuken moderniseren maar zitten niet te wachten op een ingrijpende verbouwing of een grote investering. Ik kom, geheel vrijblijvend, bij de mensen thuis om samen met hen te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens reken ik ter plekke uit wat het gaat kosten en omdat alles in één hand is, komen klanten nooit voor verrassingen te staan.

‘KitchenRestyle keukenrenovatie is de snelst groeiende keukenrenovatie specialist van Nederland en  heeft een rechtstreeks samenwerkingsverband met de grootste en belangrijkste leveranciers van keukendeuren, werkbladen en inbouwapparatuur. Door deze rechtstreekse samenwerking ben ik niet alleen in staat om zeer scherp geprijsde keukendeuren en werkbladen in elke gewenste maat, kleur en materiaal te leveren, maar ook inbouwapparatuur voor prijzen die vaak op het zelfde prijsniveau als die van het internet liggen en soms nog daaronder.’

Enthousiast gaat Jelco Wolberts verder. ‘ Het mooiste vind ik als ik een tevreden klant de hand kan schudden op het moment dat wij samen staan te kijken naar de “nieuwe” keuken waar ‘s morgens nog de “oude” stond. Het is duidelijk; hier is een vakman aan het woord met liefde en passie voor zijn vak.

Informatie

Jelco Wolberts
Keukenland Design Franeker / KitchenRestyle Franeker
0517-383025

franeker@kitchenrestyle.nl

www.kitchen-restyle.nl

kitchenrestyle

error: Bericht Beveiligd!