Klant Keurslager Dijkstra wint landelijke actie

De nieuwste Keurslager specialiteit had nog geen naam. De Vereniging van Keurslagers organiseerde een landelijke actie om een leuke en toepasselijke naam te verzinnen. Uit duizenden inzendingen is de naam van Tiny van der Weerd, klant van Keurslager Klaas Dijkstra, bekroond tot landelijke hoofdprijswinnares. Zij verzon de naam “Spek ‘n Span” en wint daarmee een jaar gratis Specials!

Succesvolle actie

Landelijk hebben meer dan vierduizend mensen aan de ‘Verzin de naam’ actie meegedaan. De namen stroomden binnen via de Keurslager winkels, website en social media. “ deze special werd goed verkocht en de mensen waren heel enthousiast er kwamen de leukste en creatiefste namen voorbij ze hebben goed meegedacht”, vertelt Keurslager Dijkstra.

Nederland kiest winnaar

De uiteindelijke hoofdprijswinnaar is bepaald door een live poll op de Keurslager Facebook pagina, www.facebook.com/Keurslagers. Heel Nederland kon stemmen op de leukste, meest passende en origineelste naam uit de landelijke top 3. Uiteindelijk kreeg de naam “Spek ‘n Span” van Tiny van der Weerd de meeste stemmen. Zij werd door Keurslager Klaas Dijkstra in het zonnetje gezet en wint een jaar lang elke twee weken de nieuwste Special op haar bord.

Slagersvakmanschap

Elke twee weken maakt Keurslager Klaas Dijkstra en zijn Team een nieuw meesterwerkje voor zijn klanten, de ‘Special’. De Spek ’n Span Special bestond uit een combinatie van gekruid tartaar en katenspek met een bijpassende mix van prei, ui en kaas. De Spek ‘n Span was in de winkel verkrijgbaar tot 18 maart. Maar voor iedereen die hem nog niet heeft kunnen proeven… hij komt terug in de winkel, deze week is elke 4e special Spek ’n span  GRATIS! Het team van Keurslager Dijkstra staat voor u klaar om meer te vertellen over het Keurslager vakmanschap en de Specials!